Klant

Bikkels in de Bouw is een collectief platform voor ZZP’ers in de bouw en slaat de brug tussen de zelfstandige vakman en zijn toeleveranciers. Ze hebben een database van circa 20.000 vakmannen, die toegang hebben tot het platform en voorzien worden van alle actualiteiten, oplossingen, producten en voordelen die Bikkels in de Bouw haar leden biedt.

Probleem & Oplossing

Voordat Bikkels in de Bouw bij Creative ICT aanklopte, was er enkel een simpele website aanwezig. Daarnaast werd elke maand een nieuwsbrief verzonden.

Door in zee in te gaan met ons is Bikkels in de Bouw voorzien van een uitgebreide en maatwerk WordPress website, een ZZP dashboard waar alle leden kunnen inloggen en een consumentenplatform waar potentiële klanten klussers kunnen zoeken.

Tevens is er een iPhone & Android app ontwikkeld, die middels een API koppeling geïntegreerd is met het ZZP dashboard. Zo heeft de gebruiker Bikkels in de Bouw altijd bijdehand.

Mobielvriendelijkheid

De mobiele weergave en user experience op mobiele devices is doorslaggevend voor het succes van een merk. Wij houden ten alle tijden rekening met een concept en eindproduct dat mobielvriendelijk is, zodat de conversie optimaal is.

Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten