Klant

Parklocatie De Jaargetijden is al jaren een begrip in Twente als het gaat om de perfecte locatie voor huwelijk, feest of vergadering. Maatwerk voor elk budget, terwijl alles tot in de perfecte puntjes is verzorgd.

Oplossing

De Jaargetijden had de perfecte website. Dachten zij… Toch gingen zij op zoek naar een manier om zichzelf anders te presenteren. Op hun marktgebied, waar platte sales en klassiek adverteren inmiddels is overgenomen door websites, Facebook, Instagram & online marketing, waren zij “lost”.

Creative ICT keek breder dan het maken van ‘zomaar’ een website. Naar aanleiding van een gesprek over de gewenste doelgroepen, maatwerk in organisatie en drive in creativiteit is alles volledig op de schop gegaan.

Uiteindelijk is De Jaargetijden na een inspirerend traject een nieuwe look & feel rijker. Een logo en huisstijl, drukwerk, een website en aangepaste social media. En het werkt. De respons is meetbaar stukken beter.

 

Mobielvriendelijkheid

De mobiele weergave en user experience op mobiele devices is doorslaggevend voor het succes van een merk. Wij houden ten alle tijden rekening met een concept en eindproduct dat mobielvriendelijk is, zodat de conversie optimaal is.

Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten