Klant

Fundaments biedt de ideale basis waarop haar partners de perfecte cloud kunnen bouwen. Voor die basis zijn goede bouwstenen nodig. Om de juiste bouwstenen te realiseren gebruiken zij slimme oplossingen in de markt, op basis van bewezen technologie en met een Enterprise karakter.

Hun dienstverlening wordt met alleen sterke schakels in de keten geleverd. Door de markt goed in de gaten te houden en regelmatig te sparren met leveranciers en partners realiseren zij dit al jaren.

Oplossing

De website van Fundaments was zwaar verouderd. De uitstraling was niet meer van deze tijd en de website was niet geschikt voor mobiel. Daarnaast was de basis voor een goede vindbaarheid niet optimaal.

Creative ICT heeft een nieuwe website en oplossing voor de zoekfunctie, de cases en de kennisbank op maat gebouwd. Met behulp van deze oplossing is Fundaments weer klaar voor de toekomst en kunnen ze verder doorgroeien met hun Enterprise cloud oplossingen.

Mobielvriendelijkheid

De mobiele weergave en user experience op mobiele devices is doorslaggevend voor het succes van een merk. Wij houden ten alle tijden rekening met een concept en eindproduct dat mobielvriendelijk is, zodat de conversie optimaal is.

Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten