Klant

GACOLI onderscheidt zich met unieke snoerloze buitenlampen die zorgen voor een revolutie in de buitenverlichting. Vanaf nu is er geen elektriciteit, geen installatiewerk of bekaling meer nodig voor sfeervolle buitenverlichting. Plaats een lamp van GACOLI en de zon doet de rest.

GACOLI buitenverlichting kan 365 dagen per jaar buiten staan, alle GACOLI lampen werken 100% op zonne-energie en zijn daardoor snoerloos, zo hoeft er niets geplaatst te worden en kan fors bespaard worden op de energiekosten.

Probleem & Oplossing

GACOLI is onderdeel van HEMSSON International, dat sinds 2006 met succes eigen merken lanceert en inmiddels verspreid zit over circa 35 landen. Elk merk had een eigen webshop, maar de webshops waren toe aan vernieuwing.

Creative ICT heeft voor alle webshops van HEMSSON, GACOLI, Fairybell, Ted Sparks en Lifestyle, de oude Magento 1 webshops een migratie verzorgd naar Magento 2. Hierbij is de webshop opnieuw geschetst, ontworpen en op maat gebouwd. Tevens hebben wij de datamigratie uitgevoerd.

Mobielvriendelijkheid

De mobiele weergave en user experience op mobiele devices is doorslaggevend voor het succes van een merk. Wij houden ten alle tijden rekening met een concept en eindproduct dat mobielvriendelijk is, zodat de conversie optimaal is.

Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten