Klant

Hoortoestellenverzekering.nl is in 2003 opgericht om een aantal personen in de familiekring van de eigenaren te ondersteunen bij het verzekeren van hun hoortoestel. Vaak was het niet mogelijk om een hoortoestel te verzekeren, tenzij dit er een hoge premie tegenover stond.

Met het speciale verzekeringsproduct van Hoortoestellenverzekering.nl is het mogelijk om een verzekering af te sluiten tegen een betaalbaar tarief.

Probleem & Oplossing

De website van Hoortoestellenverzekering.nl was zwaar verouderd. De uitstraling was niet meer van deze tijd en de website was niet geschikt voor mobiel. Daarnaast was het aanmeldproces niet erg duidelijk voor de bezoekers van de website.

Creative ICT heeft een nieuwe huisstijl, website en aanmeldproces bedacht, ontworpen en op maat gebouwd. Met behulp van deze oplossing is Hoortoestellenverzekering.nl weer klaar voor de toekomst en kunnen ze verder doorgroeien met hun speciale verzekeringsproduct.

Mobielvriendelijkheid

De mobiele weergave en user experience op mobiele devices is doorslaggevend voor het succes van een merk. Wij houden ten alle tijden rekening met een concept en eindproduct dat mobielvriendelijk is, zodat de conversie optimaal is.

Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten