Liberein website | Zorg Case | Maatwerk Wordpress website
Doelgroep gericht

Liberein heeft een breed scala aan (zorg)dienstverlening. Naast verzorging en verpleging voor bewoners, bieden zij speciale zorg als dementiezorg, revalidatiezorg en crisiszorg. Ook biedt Liberein woonfaciliteiten en kan Liberein voorzien in thuiszorg.

Met deze uitdaging zijn wij aan de slag gegaan en hebben door middel van meerdere brainstormsessies alle facetten van Liberein teruggebracht tot 2 disciplines: Zorg & Wonen.

Dit advies is mede tot stand gekomen door een analyse van de Google Analytics accounts van Ariens Zorgpalet en Bruggerbosch. Hier werd duidelijk op welke pagina’s de bezoekers het meest actief waren. Gezien het feit dat Bruggerbosch een zeer belangrijke specialisatie toevoegt aan Liberein, namelijk Dementiezorg, hebben we ervoor gekozen om deze discipline tevens centraal te stellen.

Het eindresultaat is een neutrale zorguitstraling, met de keuze voor 3 opties: Zorg, Wonen bij Liberein & Leven met dementie. Met deze opties dekt Liberein de gehele vraag van haar doelgroep.

Mobielvriendelijkheid (responsive)

Voor de nieuwe website van Liberein is goed gekeken naar het gemak waarop een bezoeker door de mobiele variant van de website moeten kunnen navigeren. Het menu en het aantal keuze-opties is geminimaliseerd om zo rust te creëren voor de persoon die op deze pagina terecht komt.

Naast gemak is ook scherp gekeken naar de snelheid en het behoud van de uitstraling, door de 3 opties Zorg, Wonen bij Liberein & Leven met dementie op deze plek weg te laten. Zodra de bezoeker naar beneden scrollt worden de opties zichtbaar.

Er is gekozen voor een duidelijk bel-icoon en zoek-icoon in de bovenkant van de website, zodat bezoekers hier op elke pagina gebruik van kunnen maken.

Huurwoningen

Bij het Huurwoningen gedeelte kan men een indruk krijgen van de verschillende appartementen die Liberein biedt. Aan de linkerkant is een ‘live filter’ ingebouwd, zodat mensen direct op basis van hun voorkeur kunnen zoeken en enkel relevante resultaten zien.

Zodra er een keuze gemaakt is, kan men doorklikken naar de detailpagina van de huurwoning. Hier kunnen alle kenmerken, faciliteiten, diensten en foto’s bekeken worden, evenals een virtuele 360 graden die ontwikkeld is in samenwerking met Periview. De 360 graden view geeft een duidelijk beeld van de sfeer en ruimtes in de appartementen.

Cliëntportaal

Voor het Cliëntportaal van Pinkroccade is een registratie-proces gemaakt op de Liberein website. In dit gedeelte kunnen zowel cliënten, als wettelijk vertegenwoordigers zichzelf aanmelden om te gaan werken met de software van Pinkroccade. Liberein ontvangt de aanvraag en na 5 werkdagen ontvangt de persoon inloggegevens voor het Cliëntportaal. Met het Cliëntportaal (ECD) worden medewerkers in de zorg verlicht in hun administratielast en hebben hierdoor meer tijd over voor hun cliënten.

Voor de bezoekers die moeite hebben met registreren, is er een Helpdesk gedeelte gemaakt om eventuele vragen in te sturen.

Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

7+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten
400+
Klanten
800+
Projecten