MKB Twente

De verbinder voor ondernemers in Twente!

De klant 

MKB Twente is dé vereniging voor ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf in de regio Twente. Zij verbinden deelnemende ondernemers bieden hen nieuwe kansen. Dit doen zij door  verschillende evenementen te organiseren. Elk soort midden- en kleinbedrijf is welkom bij MKB Twente. De gedachtegoed van MKB Twente is 3S, Samen, Slimmer en Sterker. In 2015 is Creative ICT de online partner geworden van MKB Twente door een strategisch partnerschap aan te gaan. Samen werken wij aan een betere online zichtbaarheid van Twentse ondernemingen.

Doelstelling

Vooraf hebben wij samen met MKB Twente gedefinieerd dat de nieuwe website duidelijk en overzichtelijk moet worden. De voordelen van een lidmaatschap moeten goed worden uitgelicht met behoud van de eigen identiteit. Er zijn een aantal hoofdzaken die duidelijk naar voren moeten komen. Dit zijn de Leden & Partners, het ledenvoordeel, de evenementagenda en natuurlijk het aanmeldproces.

Aanpak

Vóór het bouwen van de website hebben wij gekeken naar de beste opzet, kleuren, ontwerp en diverse technische aspecten. Dit ging allemaal in samenspraak met de klant, o.a. door middel van een aantal brainstormsessies waar veel ideeën besproken zijn. Na deze oriënterende fase zijn de wireframes en designs voor de nieuwe website gemaakt. Daarna zijn is begonnen met de bouw van de site. Het resultaat is een responsive website met een modern uiterlijk dat past bij deze tijd.

Gebruikte technieken
Bewezen resultaat
Al meer dan 6 jaar ontwikkelt Creative ICT onderscheidende oplossingen voor haar klanten.