MKB Twente website | MKB Case | Maatwerk Wordpress website
Samen, Slimmer, Sterker

MKB Twente is dé vereniging voor ondernemers in het MKB in de regio Twente. Via het gedachtegoed 3S, Samen, Slimmer, Sterker, beogen zij meerwaarde te bieden aan alle leden. De kracht die MKB Twente ziet is het bundelen van de verschillende leden en partners, om zo elkaar te versterken. Creative ICT helpt hierbij door de online zichtbaarheid van MKB Twente te vergroten met hun nieuwe website en ledenplatform.

Registratie & Online betaling

MKB Twente bestaat voor en door ondernemers. Het is niet mogelijk om te functioneren zonder de bijdrage van leden en partners. Om die reden staat de registratie van nieuwe leden centraal. Hiervoor is een een registratie proces ontwikkeld, waarbij de bezoeker snel en gebruiksvriendelijk hun gegevens kan invullen. De registratie zorgt voor optimale conversie. Mensen kunnen daarnaast online betalen.

Ledenplatform

Het ledenplatform is opgedeeld in 4 categorieën: Lid, Premium strategisch partner, Sponsor en Strategisch partner. Elk van de categorieën is van toepassing op een ander type partnership met MKB Twente en biedt andere mogelijkheden. Het ledenplatform maakt het mogelijk om leden en partners snel te vinden en contact op te nemen.

Voor de strategische partners is er de optie om een Ledenaanbieding te plaatsen op de profielpagina. Dit is een collectief voordeel, waar alle MKB Twente leden gebruik van kunnen en mogen maken. Dit geldt bijvoorbeeld voor het Innovatiefonds van PPM Oost.

Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

7+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten
400+
Klanten
800+
Projecten