Nedap Healthcare website | Zorg Case | Maatwerk Wordpress website
Maatwerk kalender

Voor de Nedap Events website zijn er 2 type kalenders ontwikkeld: Kalender & Evenementen overzicht. De bezoeker kan zelf kiezen wat hij prettig vindt om mee te werken. Vervolgens kan de bezoeker filteren in de verschillende evenement-categorieën (oftewel, thema’s) die aangeboden worden door Nedap Events. Zo ziet men enkel wat relevant is.

De doelgroep van Nedap Events is B2B en daarom is het belangrijk dat de bezoekers niet voor een teleurstelling komen te staan. De medewerker van het bedrijf kan zich registreren voor het evenementen, enkel zolang er vrije plekken zijn. Zo niet, dan kan de medewerker op de wachtlijst komen te staan en ontvangt hij of zij een bericht wanneer de plek toch onverwacht vrij is gekomen. Indien vrij gekomen en bevestigd, kan de medewerker het evenement direct toevoegen aan zijn agenda via de agenda-functie.

Snelle registratie & import/export functionaliteit

Door een snelle en responsive WordPress website, kan de bezoeker met gemak zijn weg vinden door de evenementen en zich registreren. De evenementen kunnen snel geïmporteerd en geëxporteerd worden door Nedap Healthcare. Ook is het op efficiënte wijze mogelijk om de inschrijvingen en wachtlijsten te exporteren.

Om de evenementen te verspreiden via meerdere kanalen van Nedap Healthcare zijn de evenementen ook geïntegreerd op de homepagina van de hoofdwebsite.

Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

7+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten
400+
Klanten
800+
Projecten