Klant

Outlet Duiven is dé outlet winkel met alles voor in huis! Bij Outlet Duiven vind je de grote interieurmerken als Riverdale, Rivièra Maison, Casa Vivante en PTMD met kortingen tot 70%. Ook hebben ze de mooiste dekbedovertrekken en servies.

Outlet Duiven is één van de grootste outlet winkels in Nederland, met ongekende kortingspercentages op geweldige high-end producten van bekende merken. Je vind er (woon)accessoires voor landelijk, stoer, industrieel, klassiek of romantisch interieur.

Probleem & Oplossing

Outlet Duiven is de laatste jaren hard aan het groeien. Dat doen ze simpelweg door hun sterke aanbod en mooie locatie in Duiven. Deze groei hebben ze zonder enige aanwezigheid met een website of webshop gerealiseerd.

Creative ICT heeft voor Outlet Duiven een nieuwe webshop geschetst, ontworpen en op maat gebouwd in Magento 2. Deze webshop biedt de huidige klanten en nieuwe klanten de mogelijkheid om het gehele assortiment online te bekijken en op gebruiksvriendelijke wijze een bestelling te plaatsen.

Mobielvriendelijkheid

De mobiele weergave en user experience op mobiele devices is doorslaggevend voor het succes van een merk. Wij houden ten alle tijden rekening met een concept en eindproduct dat mobielvriendelijk is, zodat de conversie optimaal is.

Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten