Klant

Sinds 1922 bestaat het bedrijf Sola, dat bekend staat om haar pannen en bestek. Sola Fabriekswinkel is officieel leverancier van Sola producten en zit verspreid over Nederland met 11 winkels. De hoofdvestiging is te vinden in Oldenzaal.

Probleem & Oplossing

De webshop van Sola Fabriekswinkel was zwaar verouderd. De uitstraling was niet meer van deze tijd en de website was niet geschikt voor mobiel. Daarnaast was het beheer van de webshop en het orderproces niet optimaal ingericht.

Creative ICT heeft een nieuwe Magento 2 webshop ontwikkeld, inclusief een efficiënter orderproces. Met de nieuwe webshop is Sola Fabriekswinkel doorgegroeid tot één van de grootste online spelers op gebied van bestek en pannen. Samen met Creative ICT werken ze intensief aan het verder optimaliseren en uitbreiden van de webshop functionaliteit en marketing.

Mobielvriendelijkheid

De mobiele weergave en user experience op mobiele devices is doorslaggevend voor het succes van een merk. Wij houden ten alle tijden rekening met een concept en eindproduct dat mobielvriendelijk is, zodat de conversie optimaal is.

Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten