Sola Fabriekswinkel webshop | E-commerce Case | Magento 2 webshop
Magento 2 migratie

Voor Sola Fabriekswinkel werd het tijd om over te gaan op Magento 2, een sneller en meer flexibel platform. Magento 2 is responsive en logisch opgebouwd en zit vol met opties voor zoekmachine optimalisatie. Magento 2 biedt tevens circa 25% snellere laadtijden ten opzichte van Magento 1 en heeft daarnaast een check-out, waarin makkelijker genavigeerd kan worden. Ook het beheerpaneel is velen malen verbeterd in vergelijk met Magento 1 en kan er geautomatiseerd getest worden met unit tests.

Voor de datamigratie zijn de categorie├źn, producten, attributen Magento settings, Magento extensies en maatwerk code in kaart gebracht. Er is daarnaast een strategische sessie gepland om de uitstraling en werking van de huidige webshop te herzien. Met succes is de migratie overgebracht van Magento 1 naar Magento 2. Vervolgens is Mag Manager ge├»ntegreerd als PIM systeem, waar het beheer van de catalogus plaatsvindt.

Store Locator & Check-out

Een unique selling points van Sola Fabriekswinkel is het feit dat ze circa 13 winkels hebben. Dit hebben de meeste webshops niet. Om dit zo slim mogelijk in te zetten voor een optimale conversie, wordt er op de productpagina getoond dat bij Sola Fabriekswinkel zowel bezorging als afhaal mogelijk is. In de check-out kan vervolgens ook gekozen worden voor thuisbezorgen of langskomen in de winkel. Er kan een gewenste datum en tijd gekozen worden.

Per winkel is er een specifieke pagina gemaakt, zodat de bezoekers meteen de openingstijden en adresgegevens kunnen vinden. Indien de bezoeker de route wil weten, kan door middel van een koppeling met Google Maps de route direct opgevraagd worden.

Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

7+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten
400+
Klanten
800+
Projecten