Klant

TechForFuture is een samenwerkingsverband tussen Saxion & Windesheim. Samen met hightech bedrijven nieuwe kansen creƫren: dat is het doel van TechForFuture, Centre of expertise HTSM Oost. Met enthousiaste studenten, opgeleid om zelfstandig praktijkgericht onderzoek te doen in bedrijven, ontdekken en ontwikkelen ze nieuwe technologieƫn. Zo dragen ze bij aan internationaal onderzoek voor en met bedrijven.

TechForFuture springt in op vragen uit de HTSM-markt. Zo ontstaat een jonge instroom technici met kennis, creativiteit en ruime praktijkervaring dankzij specifiek onderzoek op het gebied van Hightech Systemen & Materialen (HTSM). Het onderzoek vindt plaats bij de bedrijven. TechForFuture is een samenwerking tussen Saxion & Windesheim.

Probleem & Oplossing

De website van TechForFuture was zwaar verouderd. De uitstraling was niet meer van deze tijd en de website was niet geschikt voor mobiel. Daarnaast was het overzicht met onderzoeken niet erg gebruiksvriendelijk.

Creative ICT heeft een nieuwe website en oplossing voor de onderzoeken bedacht, ontworpen en op maat gebouwd. Met behulp van deze oplossing is TechForFuture weer klaar voor de toekomst en kunnen ze verder doorgroeien met hun expertise center.

Mobielvriendelijkheid

De mobiele weergave en user experience op mobiele devices is doorslaggevend voor het succes van een merk. Wij houden ten alle tijden rekening met een concept en eindproduct dat mobielvriendelijk is, zodat de conversie optimaal is.

Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten