Klant

VDM Cars is een internationaal, onafhankelijk autobedrijf met ’s werelds meest luxe, exclusieve, investment- & sportscars. Daarnaast staat het bedrijf bekend om de exclusieve service en de ultieme ervaring op gebied van deze auto’s.

Oplossing

Zowel logo- en huisstijl-  als website pasten niet langer bij het luxe en exclusieve imago van VDM Cars. Er is een nieuwe, 3-talige website ontwikkeld waarbij de auto’s, service en experience centraal staan.

De beleving en persoonlijke touch van het merk komen volledig terug in het ontwerp, het volledig geautomatiseerde aanbod, social media feed, de foto’s en de verschillende films.

De nieuwe identiteit van VDM Cars moest passen bij het bedrijf en de doelgroep. Een contrast tussen luxe en sportief, chique en stoer. Creative ICT heeft naast het ontwikkelen en ontwerpen van het logo en de huisstijl ook de complete doorvoering van de huisstijl verzorgd. Van de communicatie tot drukwerk.

VDM CARS - Commercial 2016

VDM CARS - Corporate Movie 2016

Mobielvriendelijkheid

De mobiele weergave en user experience op mobiele devices is doorslaggevend voor het succes van een merk. Wij houden ten alle tijden rekening met een concept en eindproduct dat mobielvriendelijk is, zodat de conversie optimaal is.

Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten