Klant

Verlichting NL is de grootste online groothandel voor verlichting in de Benelux en levert diverse merken aan verschillende klantgroepen in deze regio. Van kleine tot grote klanten, van a tot aan c merken.

Verlichting NL geeft advies op maat en levert de verlichting en aanverwante artikelen voor de beste prijs. Samen met hun partners en netwerk van innovatieve leveranciers, hebben ze meer dan 20 jaar ervaring in de verlichtingsbranche.

Probleem & Oplossing

Verlichting NL faciliteert haar klanten met het grootste aanbod van de Benelux. Dit assortiment wordt up-to-date gehouden middels de 2BA (ETIM) database. Met deze 2BA data kan Verlichting NL alle productspecificaties importen en bijhouden.

Creative ICT heeft voor Verlichting NL een nieuwe Magento 2 webshop ontwikkeld, in combinatie met een maatwerk 2BA koppeling. De webshop bevat nu meer dan 100.000 producten die op efficiƫnte wijze ge-update worden en tevens op gebruiksvriendelijke wijze aangeboden worden aan de bezoekers van Verlichting NL.

VerlichtingNL over Creative ICT

Mobielvriendelijkheid

De mobiele weergave en user experience op mobiele devices is doorslaggevend voor het succes van een merk. Wij houden ten alle tijden rekening met een concept en eindproduct dat mobielvriendelijk is, zodat de conversie optimaal is.

Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten