Design

U heeft maar één kans voor de eerste indruk.

Een grafische hoogstandje dat aansluit op uw huisstijl.

Een passende uitstraling

Het design van uw website, webshop of applicatie is bepalend voor hoe een bezoeker uw bedrijf, dienst en/of product ziet. Het is van belang dat de huisstijl en uitstraling van het bedrijf op de juiste manier uitgedragen wordt via uw online kanalen.

Logica & gebruiksvriendelijkheid

Naast de juiste (en aantrekkelijke) uitstraling speelt ook de logica een grote rol. De informatie en de mogelijkheden op een website moeten in één oogopslag duidelijk zijn. Een gebruiksvriendelijk design zorgt voor een lage bounce-rate en hoge conversies. Voorkom daarom onnodige elementen die kunnen zorgen voor afleiding.

Call-to-actions & Unique-selling-points

Voor websites of webshops die goed willen converteren, is het belangrijk dat de call-to-actions opvallen, twijfel weg wordt genomen en de voordelen van het bedrijf, de dienst en/of het product duidelijk zijn. Dit ‘triggert’ de bezoeker om actie te onderdelen.

Sparren over uw online kansen?

Word ook succesvol online, neem vrijblijvend contact op!

Veelgestelde vragen
Responsive design

Vanaf het moment dat er gestart wordt met het design, wordt er rekening gehouden met een responsive design. Alle designs die Creative ICT ontwikkeld zijn gemaakt volgens een grid, waardoor de designs geschikt zijn voor desktop, tablet en smartphone.