E-mailmarketing

Creative ICT verzorgt E-mailmarketing. Met onze e-mailcampagnes bent u verzekerd van:

  • Professionele en responsive weergave
  • Slimme technieken voor maximaal rendement
  • Optimale open- en conversie ratio’s
Succesvolle e-mailmarketing

U wilt e-mailmarketing laten bijdragen aan uw bedrijfsdoelstellingen. U heeft echter geen tijd of expertise om dit op een professionele wijze aan te pakken? Creative ICT ontzorgt u volledig door zowel de strategie, de techniek en de inhoud voor u te bepalen en uit te voeren. Zodat u meer tijd heeft voor zaken die voor u van belang zijn.

Veel bedrijven denken makkelijk een hogere omzet te behalen door de inzet van nieuwsbrieven. Succes behalen met uw nieuwsbrieven vereist een doordacht en strategisch plan, waarin de doelstelling, doelgroep, inhoud, budget, frequentie en de manier van databasebeheer is vastgesteld.

Resultaatgericht

Na het vaststellen van e-mailmarketingplan worden standaard templates ontwikkeld voor diverse toepassingen om efficiënt en resultaatgericht te kunnen werken. De templates worden continu getest om het resultaat op langere termijn te maximaliseren. Bij elke nieuwsbrief stellen we onszelf de vraag “wat is het doel van deze nieuwsbrief en wat willen we communiceren naar de klant?”. Op basis daarvan worden de teksten, afbeeldingen, meetpunten en call-to-actions vastgesteld. Maandelijks worden op basis van de vastgestelde meetpunten de resultaten gemonitord en geëvalueerd.

Meer inschrijvingen

Naast het sturen van doelgerichte e-mails wilt u uw e-mailadressenbestand uitbreiden zodat u een groter bereik heeft. Wij laten u graag de mogelijkheden zien in een persoonlijk gesprek. Voeg bijvoorbeeld een inschrijfformulier toe aan uw website. Geef de klant een kleine beloning in de vorm van een eenmalige korting of unieke informatie om het aantal inschrijvingen te stimuleren.

MailChimp

Verstuurt u uw nieuwsbrief liever zelf? Mailchimp maakt het kinderlijk eenvoudig om op professionele wijze uw nieuwsbrief naar uw doelgroep te versturen. Wij zetten een template voor u klaar en adviseren u over de inhoud. Het enige wat u hoeft te doen is de teksten schrijven en plaatsen. Mailchimp maakt uw nieuwsbrief leesbaar op alle apparaten en emailprogramma’s.

Ga nu Succesvol Online

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op

Bas Janssen
Founder & CEO
085 - 4011 069
Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

9+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten