Met de juiste branding zorg je ervoor dat je merk wordt ervaren zoals jij wilt dat het ervaren wordt.

BRANDING

stuur ons een uitdaging →

-

-

WAAROM HEB IK BRANDING NODIG?

“Branding is veel meer dan alleen het ontwerpen van een logo en huisstijl”

Namelijk het omzetten van de waarden en DNA van het merk, product of organisatie in een identiteit die het merk volledig vertegenwoordigd. Deze identiteit moet terugkomen in alle uitingen en communicatie van het merk, zowel intern als extern.

Met de juiste branding vertel je een verhaal dat zorgt voor een positieve gebruikerservaring en heb je invloed welke boodschap je merk uit richting de juiste doelgroep. Hiermee kan je jouw merk onderscheiden van de concurrentie.

-

PROCES

Zo verhogen wij de herkenbaarheid en geloofwaardigheid van jou merk

merkstrategie
en inventarisatie

Tijdens de merkstrategie bepalen we samen met jullie de DNA van het merk door middel van interviews en onderzoek.

01

concept, moodboards en ontwerp

Door middel van moodboards en verschillende concepten bepalen we de richting van de visuele branding en ontwikkelen we het logo.

02

implementatie en management

Op basis van het DNA en het logo wordt de huisstijl ontwikkeld en door de gehele organisatie geïmplementeerd.

03

lancering van de nieuwe branding

De complete identiteit van het merk is nu gereed. Tijd om de champagne los te trekken.

04

ERVARINGEN

-

De kracht van CreativeICT is de ‘full service’ aanpak. Onze branding is erg krachtig, van logo tot webshop, films, visuals en de hele productlijn.
Dit hadden we niet met een andere agency kunnen doen.

- RICK ROSBERG, CEO FERM / VONROC

Creative ICT

M.H. Tromplaan 3

7511 JJ Enschede

resultaat gericht

full service

digital agency

office

contact

let's get social

Om de identiteit van het merk vast te stellen duiken we helemaal in het merk, we willen zoveel mogelijk over jullie te weten komen. Belangrijk om vast te stellen is wie je bent als organisatie, wat de merkwaarden zijn en waar je naartoe wilt. Deze identiteit vormt de basis voor het ontwikkelen van een passend, tijdloos, herkenbaar en onderscheidend logo dat naadloos aansluit op de merkwaarden, producten of diensten en doelgroep.

Ontwikkelen van een visueel DNA

-

Op basis van het DNA en de merkwaarden ontwikkelen we een uniek beeld- en/of woordmerk dat als logo het hart is van het merk. Vanuit hier wordt de huisstijl verder ontwikkeld en zorgen wij dat alle communicatie uitingen naadloos aansluiten op het verhaal van jouw merk. Tijdens dit proces ontwikkelen wij een brandbook waarin alle elementen van de huisstijl staan gespecificeerd als zijnde richtlijnen voor het gebruik van het logo, kleur, typografie, tekst, fotografie, grafische elementen, communicatie intern en extern.

Logo & huisstijl 
ontwikkeling

-

BRANDING PROJECTEN

-

Voor Online Bio Company hebben wij de volledige branding verzorgd. Zowel het logo en de huisstijl als de webshop en zelfs de verpakkingen hebben wij mogen ontwerpen.

Voor VDM Cars hebben wij de totale branding mogen verzorgen. Van logo en huisstijl tot brandfilms, merchandising en zelfs nummerplaten.

Om te zorgen voor een optimale ervaring van de branding moet deze in de hele organisatie doorgevoerd worden. Zowel interne als externe communicatie moet helemaal kloppen bij het DNA van het merk, on- en offline.

Wij maken een strategie om de huisstijl te implementeren en kunnen dit complete traject verzorgen van concept tot realisatie. We vertalen de huisstijl naar alle mogelijke middelen: van briefpapier en visitekaartjes tot de aankleding van het pand, de realisatie van de website en het produceren van een film

Huisstijl
implementatie

-

Het logo is inmiddels niet meer weg te denken uit de organisatie en de identiteit staat als een huis(stijl). Tijd voor een feestje! De identiteit is overal in doorgevoerd en het merk kan knallen.

lancering

van de identiteit

-

→    Je merk wordt ervaren zoals jij dat wil
→    Verhoging herkenbaarheid en geloofwaardigheid
→    Vergroot vertrouwen en loyaliteit van je doelgroep
→    Vergroten samenhorigheid van het team en partners

voordelen van goede branding

-

  • Je merk wordt ervaren zoals jij dat wil

  • Verhoging herkenbaarheid en geloofwaardigheid

  • Vergroot vertrouwen en loyaliteit van je doelgroep

  •  Vergroten samenhorigheid van het team en partners

Ik wil branding →
Ik wil branding →Ik wil branding →Ik wil branding →Ik wil branding →

SAY HI

stuur ons je uitdaging →neem contact op

Voor Vonroc hebben wij het volledige branding traject mogen verzorgen, inclusief een contentpakket en brandfilm. De films zijn ingezet voor de online marketing binnen Europa.