Meer rendement behalen? We analyseren jouw account en leggen de knelpunten bloot. We geven je inzicht in de optimalisatie mogelijkheden.

Vrijblijvende Google Ads audit (t.w.v. €1495)

vraag mijn gratis Google Ads audit aan →

-

We controleren en analyseren alle belangrijkste campagne instellingen, evenals advertentieplanningen en de structuur van het bestaande account. Benut je daadwerkelijk het volledige potentiële zoekvolume en richt je de campagnes tot de gebruikers die relevant zijn voor jouw bedrijf? Wij laten je de kansen zien en de optimalisaties die wij kunnen doorvoeren die zorgen voor potentiële groei.

Creative ICT

M.H. Tromplaan 3

7511 JJ Enschede

085 - 4011069

info@creativeict.nl

resultaat gericht

full service

digital agency

office

contact

let's get social

Google Ads audit aanvragen →audit aanvragen

-

1. Campagneinstellingen

2. Advertenties

-

De mate van gedetailleerdheid van je Google Ads account heeft een grote invloed op jouw succes. We willen het ongebruikte potentieel in kaart brengen en slecht presterende elementen, zoals advertentieteksten, identificeren die de accountprestaties verminderen. Daarnaast werken we mogelijke verbeteringen uit als het gaat om jouw advertenties die je aanwezigheid in de zoekmachineresultaten te vergroten.

Google Ads audit aanvragen →

Het kiezen van de juiste zoekwoorden is van cruciaal belang, maar het juiste zoekwoordtype en de kwaliteitsscore spelen ook een beslissende rol in het succes van jouw zoekcampagnes.  We zoeken uit welke zoekwoorden jouw accountprestaties maken of breken. Ook kijken we of het advertentiebudget wel optimaal wordt besteed, zodat dit niet opgaat aan irrelevant verkeer. We zorgen voor meer zoekverkeer en hogere conversies.

Google Ads audit aanvragen →

-

3. Zoekwoorden en kwaliteitsscore

4. Bid management, conversies en budget

-

Als het gaat om het meten van conversies in Google Ads, is het belangrijk dat alle conversies, zowel macro als micro, nauwkeurig worden doorgemeten op de website op -shop. We zullen nagaan of de conversies correct worden doorgemeten en alle data op een juiste manier wordt verzameld. Ook controleren we de biedstrategieën en of deze wel op een juiste manier zijn geconfigureerd. Tevens brengen we eventuele optimalisatie van de budgetverdeling in kaart, waarmee je jouw investering inzet op winstgevende campagnes op campagnes met potentie.

Google Ads audit aanvragen →

Jouw persoonlijke 

specialisten

-

Google Ads is een van de meest efficiënte manieren om potentiële klanten te bereiken en conversiegericht verkeer naar je website of webshop te genereren. Wil je succes behalen op langetermijn, dan is er meer benodigd dan een set-it-and-forget-it mentaliteit. Zeker gezien de alsmaar toenemende concurrentie in het online landschap. Het regelmatig evalueren en optimaliseren van de Google Ads campagnes is essentieel. We bieden daarom een vrijblijvende SEA audit aan ter waarde van €1495 en leggen het gehele account bloot om jou te helpen je Google Ads account verder te optimaliseren en de resultaten te verbeteren.

Waarom een Google Ads audit?

-

Benieuwd waar jij kansen laat liggen?

-

Bob Meijer

Digital Advertising Consultant

Nathan Hintzbergen

Digital Advertising Marketeer

Waar het vaak mis gaat

-

❌  Onnodige verspilling van het beschikbare mediabudget
❌  Geen duidelijke strategie of geformuleerde groeidoelstellingen
❌  Slecht gethematiseerde campagnes en advertentiegroepen
❌  Beperkt of geen gebruik van uitsluitingszoekwoorden
❌  Het gebruik maken van verkeerde zoekwoordtypes
❌ Set-it-and-forget-it mentaliteit: weinig tot geen optimalisaties
❌  Het niet of slechts gedeeltelijk doormeten van conversies
❌  Et cetera .....