Magento webshop Enschede

Creative ICT ontwikkelt Magento webshops op maat. Met onze webshops bent u verzekerd van:

  • Professionele en responsive weergave
  • Slimme technieken voor maximaal rendement
  • Goede performance en snelheid
  • Optimale vindbaarheid in Google
  • Sterke beveiliging van uw webshop
  • Magento 2 webshop vanaf € 9.500

Hebt u een  bedrijf in Enschede en wilt u een webshop laten maken? Of u zich nu richt op klanten in deze regio of dat u landelijk of zelfs internationaal producten wilt aanbieden, Creative ICT, gevestigd in Enschede, kan voor u een webshop op maat maken gebaseerd op het Magento systeem. De door ons gebouwde Magento webshops zijn erg flexibel, makkelijk te onderhouden, sluiten aan bij de wensen en verlangens van uw doelgroep en zijn makkelijk te gebruiken door uw klanten. De ervaring van de vele succesvol door ons ontwikkelde webshops leert dat webshops van Creative ICT tot een goede omzet leiden en maximaal bijdragen aan een hoge conversieratio: potentiële klanten worden omgezet in daadwerkelijke klanten. Hieronder geven wij meer informatie over de methode van Creative ICT en de voordelen van het werken met het Magento systeem.

De voordelen van Creative ICT voor uw Magento webshop in Enschede

De methode en werkwijze van Creative ICT biedt vele voordelen. Om te beginnen zijn wij net als u gevestigd in Enschede. Bij Creative ICT betrekken wij de klant van begin tot eind bij het ontwikkelproces en omdat wij zo dicht in de buurt zitten, maakt dat het alleen maar makkelijker. U kunt gemakkelijk bij ons op kantoor komen om dingen te bespreken en de voortgang te bekijken, of desgewenst kunnen wij ook bij u op locatie komen. Kortom, de geringe afstand maakt het gemakkelijk om korte lijnen te onderhouden.

Voor het bouwen van een webshop gaan we eerst met u om de tafel zitten om te bekijken wat uw wensen en doelstellingen zijn. We gaan samen na wie uw potentiële klanten zijn, wat hun interesses zijn en hoe we hen het beste aan kunnen spreken. Daar richten we de webshop vervolgens op in qua vormgeving, functionaliteit en inhoud, zodat die doelgroep zich optimaal aangesproken voelt. Onze webshops zijn altijd zo ingericht dat het voor klanten zo eenvoudig mogelijk is om tot aankopen over te gaan. Als een webshop een verwarrende en weinig overzichtelijke lay-out heeft, haakt de klant snel af. Hier houden wij dan ook rekening mee. Het doel is immers om een zo hoog mogelijke omzet te behalen. Producten zijn makkelijk vindbaar, worden aantrekkelijk weergegeven en de webshop heeft een indeling die logisch en makkelijk inzichtelijk is voor de klant.

U wordt uitvoerig bij het ontwikkelproces betrokken. Er zijn tussentijdse evaluatierondes die ervoor zullen zorgen dat de uiteindelijke webshop aan al uw verwachtingen voldoet. Het vullen van de webshop met artikelen kunnen wij voor u doen, maar u kunt het ook zelf doen.

Werken met Magento; veelzijdig, flexibel en klantvriendelijk

Creative ICT kiest bij het bouwen van webshops voor het Magento systeem. Magento is het grootste open-source e-commerce platform ter wereld. Het systeem wordt constant doorontwikkeld en onderhouden door duizenden vrijwilligers en blinkt uit in zijn veelzijdigheid. Al uw wensen kunnen met behulp van Magento worden gerealiseerd. Niet is onmogelijk. Met de ontelbare plugins kan enorm veel functionaliteit worden toegevoegd en Creative ICT kan waar nodig zelf complexe functionaliteit programmeren, zodat de webshop uiteindelijk aan al uw wensen voldoet.

Magento ondersteunt moderne uitcheck- en betalingssystemen, zoals PayPal, iDeal en creditcards. Ook kan Magento gekoppeld worden aan verzendsystemen (bijvoorbeeld verzending per koerier) en boekhoudsystemen. Met behulp van Magento kunt u het uw klanten zo makkelijk maken als u wilt, waardoor de drempel tot aankopen zo laag mogelijk is.

Een ander voordeel is dat Magento over uitgebreide statistische mogelijkheden bezit. U kunt precies inzien welke producten goed verkopen en welke minder en wat bezoekers aan het doen zijn op uw webshop. Waar nodig kan de site dan daarop verder worden afgestemd en aangepast.

Laat voor uw bedrijf een Magento webshop bouwen en begin met geld verdienen

Creative ICT wil u graag een vrijblijvend gesprek aanbieden. Hierbij bespreken wij uw wensen en doelstellingen en vertellen wij u graag hoe wij kunnen helpen om die te realiseren. Kijkt u eens verder rond op onze site naar de mogelijkheden en de verdere diensten die Creative ICT aanbiedt. Wij helpen u graag om al uw ondernemerswensen werkelijkheid te laten worden!

Maak nu een afspraak voor een creatief en vrijblijvend gesprek

Ga nu Succesvol Online

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op

Bas Janssen
Founder & CEO
085 - 4011 069
Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

9+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten