2BA webshop koppeling

Integreer met 2BA, zodat uw producten en handelsgegevens doorzoekbaar zijn via uw webshop.

2BA webshop koppeling voor product- en handelsgegevens

2BA koppeling voor Magento 2 webshops

Creative ICT heeft een maatwerk Magento 2 module ontwikkeld, waarbij 2BA geïntegreerd wordt met Magento 2. De module zorgt ervoor dat alle producten en handelsgegevens vanuit 2BA omgezet worden, waaronder;

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Documenten
  • Afbeeldingen
  • Prijzen
  • ETIM-classificatie

Voor de installatiebranche biedt Creative ICT met de koppeling een mooie oplossing voor hun Magento 2 webshop. De groothandel kan de leveranciers vanuit 2BA selecteren, om vervolgens hun artikelen met eigen marges te importeren en synchroniseren in hun webshop. Met behulp van 2BA is het mogelijk om te selecteren uit circa 17 miljoen handelsrecords van meer dan 2,5 miljoen producten.

Vanuit het Magento 2 beheerpaneel kunnen de artikelen beheerd worden, aangepast worden, uitgebreid worden en kan per categorie een prijsmarge gekozen worden. Ook is het mogelijk om bepaalde artikelen uit te filteren.

2ba webshop koppeling - magento 2

Voorbeeld van een webshop met 2BA koppeling (circa 100.000 producten)

2BA koppeling met een ander webshop platform

Creative ICT kan voor u een 2BA koppeling op maat ontwikkelen. Op basis van de Magento 2 module kan Creative ICT een maatwerk module maken voor uw gewenste platform. Denk bijvoorbeeld aan Magento 1, WooCommerce, Shopify, CCV Shop of Lightspeed. Staat uw e-commerce platform er niet bij? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Laat uw 2BA koppeling ontwikkelen door Creative ICT

Creative ICT bestaat sinds 2010 en heeft ruime ervaring in de installatiebranche. U kunt rekenen op een kwalitatieve oplossing, die stabiel is en tevens rekening houdt met optimale vindbaarheid in Google.

Ga nu Succesvol Online

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op

Bas Janssen
Founder & CEO
085 - 4011 069
Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

9+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten