Akeneo integratie Magento 2

Integreer Akeneo met Magento 2, zodat uw productdata altijd optimaal beschikbaar is.

Waarom kiezen voor Akeneo

Akeneo biedt een zeer compleet Product Information Management (PIM) systeem, die goed aansluit bij de wensen van veel bedrijven. Het bedrijf bestaat reeds 10 jaar en is specialist op gebied van PIM oplossingen. De oplossing is gebaseerd op het Symfony3 framework en is modulair, flexibel en met focus op high performance gebouwd.

Importeren van data in Akeneo

Akeneo biedt een simpele, maar uitbreidbare import oplossing die ervoor zorgt dat het aansluiten op het Akeneo platform snel en efficiënt te regelen is. Het is mogelijk om via Excel/CSV te koppelen, maar ook via externe systemen. Het is tevens een optie om leveranciers toegang te verlenen.

Akeneo integratie - Import

Organiseren en classificeren

Organiseer en classificeer producten op de manier zoals jij dat wil. Geniet van een gebruiksvriendelijke weergave, waarbij met enkele handelingen de informatie beschikbaar wordt gesteld via het platform.

Akeneo - Organiseren

Bewerk en vertaal

Bewerk op gemakkelijke wijze de attributen, maak product sheet compleet, vertaal naar alle talen die jij graag wil en voeg media toe. Alle wijzigingen die aangebracht worden, zijn terug te vinden in het dashboard van Akeneo.

Akeneo - bewerken en vertalen

Kwaliteitscontrole

Controleer de kwaliteit met behulp van de controletool. Het is per direct zichtbaar welke productgroepen nog niet volledig zijn. Kwaliteitscontrole is hierdoor een piece of cake.

Akeneo - Kwaliteitscontrole

Exporteer de data naar bijvoorbeeld Magento 2

De producten kunnen direct geëxporteerd worden. In de instellingen kan aangegeven worden welke voorwaarden gelden voor de export, bijv. enkel de ge-update producten. Er zijn verschillende integraties mogelijk, waaronder voor Magento 2.

Akeneo integratie in Magento 2

Creative ICT kan een Akeneo integratie verzorgen voor Magento 2. Hiervoor werkt Creative ICT samen met Akeneo. De integratie zorgt ervoor dat al uw data beschikbaar wordt gesteld en geïntegreerd met Magento 2. Op deze manier kunt u efficiënt vermarkten via alle kanalen.

Akeneo - exporteren, oa Magento

Creative ICT verzorgt uw Akeneo koppeling

Creative ICT bestaat sinds 2010 en heeft ruime ervaring in de e-commerce branche. U kunt rekenen op een kwalitatieve Akeneo integratie, die stabiel is en tevens rekening houdt met de data van uw producten.

Ga nu Succesvol Online

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op

Bas Janssen
Founder & CEO
085 - 4011 069
Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

9+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten