Exact webshop koppeling

Integreer met Exact, zodat uw klanten, orders en voorraad gesynchroniseerd wordt met Magento 2.

Exact webshop koppeling Magento 2

Exact koppeling voor Magento 2 webshops

Creative ICT heeft een maatwerk Magento 2 module ontwikkeld, waarbij Exact Online of Exact Globe, ge√Įntegreerd wordt met Magento 2. De module zorgt ervoor dat alle data op gebied van logistiek, productie, WMS, handel en accountancy, met Exact gesynchroniseerd wordt;

  • Klanten
  • Artikelen
  • Verkooporders
  • Voorraden
  • Creditfacturen
  • Verzendkosten
  • Meerdere storeviews
  • Betalingscondities

Voor bedrijven die Exact Online of Exact Globe gebruiken biedt Creative ICT met de koppeling een ideale  oplossing voor hun Magento 2 webshop. Uw bedrijf kan de gewenste gegevens live synchroniseren met het Exact ERP pakket. Alle mutaties die gebeuren in Magento, zullen automatisch doorgezet worden naar het ERP pakket van Exact. Op deze manier kunt u gebruiken blijven maken van uw vertrouwde omgeving.

Exact is een uitgebreid softwarepakket. Het kan daarom zijn dat de Magento koppeling met uw Exact omgeving op maat gemaakt moet worden. Creative ICT inventariseert graag samen met u de mogelijkheden.

Exact koppeling - Magento 2

Exact koppeling met een ander webshop platform

Creative ICT kan voor u een Exact koppeling op maat ontwikkelen. Op basis van de Magento 2 module kan Creative ICT een maatwerk module maken voor uw gewenste platform. Denk bijvoorbeeld aan Magento 1, WooCommerce, Shopify, CCV Shop of Lightspeed. Staat uw e-commerce platform er niet bij? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Laat uw Exact koppeling ontwikkelen door Creative ICT

Creative ICT bestaat sinds 2010 en heeft ruime ervaring met e-commerce projecten en Exact integraties. U kunt rekenen op een kwalitatieve oplossing, die stabiel is en tevens rekening houdt met schaalbaarheid van uw webshop.

Ga nu Succesvol Online

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op

Bas Janssen
Founder & CEO
085 - 4011 069
Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

9+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten