NAVISION webshop koppeling

Integreer met NAVISION, zodat uw klanten, orders en voorraad gesynchroniseerd wordt met Magento 2.

NAVISION webshop koppeling Magento 2

NAVISION koppeling voor Magento 2 webshops

Creative ICT heeft een maatwerk Magento 2 module ontwikkeld, waarbij NAVISION, Microsoft Dynamics NAV, geïntegreerd wordt met Magento 2. De module zorgt ervoor dat al het verkoop-, inkoop-, operations-, accounting- en voorraadbeheer met NAVISION gesynchroniseerd wordt;

  • Klanten
  • Orders
  • Voorraad
  • Producten
  • Staffelprijzen
  • Kredietlimieten
  • Prijzen
  • ETIM-classificatie

Voor bedrijven die NAVISION gebruiken, met name groothandels, biedt Creative ICT met de koppeling een mooie oplossing voor hun Magento 2 webshop. De groothandel kan de gewenste data live synchroniseren met Microsoft Dynamics NAV. Alle mutaties die gebeuren in Magento, zullen automatisch doorgezet worden naar het ERP pakket van NAVISION. Op deze manier kunt u gebruiken blijven maken van uw vertrouwde omgeving.

NAVISION is een uitgebreid softwarepakket. Het kan daarom zijn dat de Magento koppeling met uw NAVISION omgeving op maat gemaakt moet worden. Creative ICT inventariseert graag samen met u de mogelijkheden.

NAVISION koppeling - Magento 2

NAVISION koppeling met een ander webshop platform

Creative ICT kan voor u een NAVISION koppeling op maat ontwikkelen. Op basis van de Magento 2 module kan Creative ICT een maatwerk module maken voor uw gewenste platform. Denk bijvoorbeeld aan Magento 1, WooCommerce, Shopify, CCV Shop of Lightspeed. Staat uw e-commerce platform er niet bij? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Laat uw NAVISION koppeling ontwikkelen door Creative ICT

Creative ICT bestaat sinds 2010 en heeft ruime ervaring in de B2B branche. U kunt rekenen op een kwalitatieve oplossing, die stabiel is en tevens rekening houdt met schaalbaarheid van uw webshop.

Bekijk ook onze Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics AX pagina’s.

Ga nu Succesvol Online

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op

Bas Janssen
Founder & CEO
085 - 4011 069
Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

9+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten