SAP webshop koppeling

Integreer met SAP, zodat uw klanten, artikelen, verkooporders en voorraad gesynchroniseerd wordt met Magento 2.

SAP webshop koppeling Magento 2

SAP koppeling voor Magento 2 webshops

Creative ICT heeft een maatwerk Magento 2 module ontwikkeld, waarbij SAP Business One, geïntegreerd wordt met Magento 2. De module zorgt ervoor dat alle data op gebied van finance, productie, warehousing, handel en accountancy, met SAP gesynchroniseerd wordt;

  • Klanten
  • Artikelen
  • Verkooporders
  • Voorraden
  • Facturen
  • Verzendingen

Voor bedrijven die SAP Business One gebruiken biedt Creative ICT met de koppeling een ideale  oplossing voor hun Magento 2 webshop. Uw bedrijf kan de gewenste gegevens live synchroniseren met het SAP ERP pakket. Alle mutaties die gebeuren in Magento, zullen automatisch doorgezet worden naar het ERP pakket van SAP. Op deze manier kunt u gebruiken blijven maken van uw vertrouwde omgeving.

SAP Business One biedt o.a. boekhouding, financiën, CRM, verkoop, inkoop, logistiek, productie, assemblage, beheer en rapportage mogelijkheden. SAP is vooral toegespitst op de groothandels, of andere B2B bedrijven.

SAP is een uitgebreid softwarepakket. Het kan daarom zijn dat de Magento koppeling met uw SAP omgeving op maat gemaakt moet worden. Creative ICT inventariseert graag samen met u de mogelijkheden.

SAP koppeling - Magento 2

SAP koppeling met een ander webshop platform

Creative ICT kan voor u een SAP koppeling op maat ontwikkelen. Op basis van de Magento 2 module kan Creative ICT een maatwerk module maken voor uw gewenste platform. Denk bijvoorbeeld aan Magento 1, WooCommerce, Shopify, CCV Shop of Lightspeed. Staat uw e-commerce platform er niet bij? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Laat uw SAP koppeling ontwikkelen door Creative ICT

Creative ICT bestaat sinds 2010 en heeft ruime ervaring met e-commerce projecten en SAP integraties. U kunt rekenen op een kwalitatieve oplossing, die stabiel is en tevens rekening houdt met schaalbaarheid van uw webshop.

Ga nu Succesvol Online

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op

Bas Janssen
Founder & CEO
085 - 4011 069
Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

9+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten