Social media uitbesteden -  Merken verbinden met klanten - CreativeICT
Social Media profielen

Bent u niet van plan te gaan adverteren of posten op social media? Zorg dan in ieder geval voor een profiel. Er zijn op de grote platformen véél mensen dagelijks actief, waaronder zeker ook uw doelgroep. Laat Creative ICT helpen bij een herkenbare uitstraling op social media.

Facebook Posts & Ads

Effectief adverteren via Facebook kan met … Door een goede analyse te maken van de doelgroep en deze met de juiste boodschap te targeten, zorgt u snel voor meer likes en/of leads via social media.

Instagram Posts & Ads

Effectief adverteren via Instagram kan met … Door een goede analyse te maken van de doelgroep en deze met de juiste boodschap te targeten, zorgt u snel voor meer likes en/of leads via social media.

LinkedIn Posts & Ads

Effectief adverteren via LinkedIn kan met … Door een goede analyse te maken van de doelgroep en deze met de juiste boodschap te targeten, zorgt u snel voor meer likes en/of leads via social media.

Marketing Dashboard

Creative ICT heeft een eigen Marketing Dashboard ontwikkeld, met koppelingen naar Google Analytics, Google Webmaster tools, Majestic SEO, Google Adwords, Facebook en Twitter. Dit geeft u alle informatie centraal en snel in één tool.

Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

7+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten
400+
Klanten
800+
Projecten