Social media

Creative ICT schrijft voor u een Social Media strategie én verzorgt de uitvoering. Met onze Social Media strategieën bent u verzekerd van:

  • Inzicht in geschikte social media kanalen
  • Inzicht in uw doelgroep en persona’s
  • Optimale weergave op sociale kanalen
Social Media profielen

U kunt er vandaag de dag niet meer omheen geen profiel te hebben op de meest gebruikte social media kanalen. Denk hierbij aan platformen zoals Facebook, Linkedin en Instagram. Dagelijks zijn miljoenen mensen actief op deze sites. Hoe zorgt u voor een consistente en uniforme uitstraling op deze platformen? Wij helpen u graag om uw zakelijke doelstellingen op social media te behalen.

Facebook Posts & Ads

Om online succes te halen is het belangrijk dat er een duidelijke doelstelling is. Creative ICT helpt u graag uw strategische doelstellingen te behalen. Diverse doelstellingen kunnen centraal staan tijdens een Facebook campagne, zoals bijvoorbeeld het genereren van leads, het verbeteren van uw klantenservice,  het betrekken van beïnvloeders, maar ook het werven van nieuwe medewerkers,  of het vergroten van uw merk. Creative ICT adviseert u graag in hoe u uw doelstellingen op Facebook kunt behalen.

 

LinkedIn Posts & Ads

LinkedIn is niet meer weg te denken op het gebied van social media. Creative ICT ontwikkelt een effectieve LinkedIn-strategie voor u. Nadat we een analyse hebben gemaakt, ontwikkelen we een content kalender. Deze zorgt ervoor dat er consistent updates geplaatst worden die passen bij uw huisstijl. Met een effectieve strategie kunt u via LinkedIn nieuwe klanten ontdekken, uw naamsbekendheid te vergroten, of uw merk versterken. Behaal resultaat met Creative ICT.

Marketing Dashboard

Creative ICT heeft een eigen Marketing Dashboard ontwikkeld, met koppelingen naar Google Analytics, Google Webmaster tools, Majestic SEO, Google Adwords, Facebook en LinkedIn. Dit geeft u alle informatie centraal en snel in één tool.

Ga nu Succesvol Online

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op

Bas Janssen
Founder & CEO
085 - 4011 069
Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

9+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten