Wat we doen

De juiste oplossing voor elk (online) vraagstuk.

Volledig ontzorgd
Wees optimaal zichtbaar in de online wereld met behulp van ons dienstenpakket.

Concept

Samen met u inventariseren we de online mogelijkheden voor uw product of dienst.

Eén of meerdere richtingen worden uitgewerkt tot een online strategie of functioneel ontwerp. Creative ICT adviseert over de meest efficiënte en effectieve oplossingen voor uw case. De basis voor succes wordt gelegd met een krachtig plan voor lange termijn!

Create

Op basis van van het concept werken we aan creaties met een eigen identiteit.

Een duidelijke positionering is belangrijk voor uw bedrijf. Je krijgt maar één kans voor de eerste indruk. Alle communicatie zal bijdragen aan de merkstrategie. Een eenduidig beeld zorgt voor herkenning van het bedrijf. De doelgroep zal zich identificeren met uw merk!

Code

Het statische ontwerp wordt omgezet naar moderne en vernieuwende techniek.

Onze developers bouwen aan de hand van de designs uw website, webshop of applicatie. Alle onderdelen worden op maat gebouwd, zodat de oplossing precies aansluit op uw wensen. De techniek zal correct functioneren op zowel desktop, tablet als smartphone!

Connect

De juiste verbinding tussen (be)zoeker en klant zorgt voor maximaal rendement.

Creative ICT zorgt voor gerichte bezoekers door middel van online marketing. Bij voldoende traffic kan met een goede salesfunnel precies in kaart worden gebracht waar de verbeterpunten liggen in de stappen richting conversie. Creative ICT zorgt voor meer omzet!