Klant

Kempers is één van de grootste bloemengroothandels van Oost-Nederland. Het bedrijf is in 1970 opgericht. Kempers Bloemengroothandel is gevestigd in Hengelo (Overijssel) binnen de groothandels-organisatie Fleuregio.

Kempers levert verse snijbloemen van hoge kwaliteit en aanverwante artikelen voor de vakhandel en retail. Het bedrijf koopt dagelijks verse snijbloemen in op de veiling in Aalsmeer en ook rechtstreeks bij kwekers. Kempers Bloemengroothandel staat bekend om zijn brede assortiment, altijd verse snijbloemen.

Probleem & Oplossing

De website van Kempers was zwaar verouderd. De uitstraling was niet meer van deze tijd en de website was niet geschikt voor mobiel. Daarnaast was de koppeling met de webshop niet optimaal ingericht voor de bezoekers van de website.

Creative ICT heeft een nieuwe website en webshop API koppeling bedacht, ontworpen en op maat gebouwd. Met behulp van deze oplossing is Kempers weer klaar voor de toekomst en kunnen ze verder doorgroeien met hun groothandel.

Mobielvriendelijkheid

De mobiele weergave en user experience op mobiele devices is doorslaggevend voor het succes van een merk. Wij houden ten alle tijden rekening met een concept en eindproduct dat mobielvriendelijk is, zodat de conversie optimaal is.

Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten