Magento webshop

Een schaalbare webshop met grenzeloze mogelijkheden.

Ga voor goud met het Magento (2) platform.

Magento webshop laten bouwen

Creative ICT is gespecialiseerd in het bouwen van professionele en gebruiksvriendelijke webshops met een onderscheidende uitstraling. Wij bouwen uw webshop volgens de moderne eisen. Het toepassen van deze standaarden is de beste garantie voor een toegankelijke en optimaal vindbare webshop. Kiest u voor Creative ICT, dan kiest u voor een prachtige Magento webshop die perfect aansluit op uw huisstijl. Tijdens de ontwikkeling krijgt inzicht in alle processen, waaronder het ontwerpen van de webshop en de bouw van de webshop. Op deze manier bent u zeker van een vlekkeloos verloop van uw project en een indrukwekkend eindresultaat.

Responsive Design

Een kwalitatieve Magento webshop wordt ontworpen door een designer en vervolgens ontwikkeld met behulp van HTML(5), CSS(3), PHP en Javascript. Bij Creative ICT wordt een webshop met Bootstrap responsive gebouwd in een Grid, zodat de webshop schaalbaar is op zowel desktop, tablet als smartphone. Een professionele webshop voor uw bedrijf, kant-en-klaar opgeleverd.

Magento beheer (CMS)

Met Magento is het voor u als ondernemer of marketingmedewerker erg simpel om uw website te managen. De gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat u snel en effectief uw catalogus kan publiceren en later uitbreiden, mocht dit nodig zijn. Kijkend naar de mogelijkheden van Magento, is Magento passend te maken voor elk project. Snel toegang tot uw producten, bestellingen, verzendopties, betaalopties en marketingtools.

Magento hosting

Als u een webshop heeft, moet deze ergens gehost worden. Creative ICT kan uw webshop hosten. Goede hosting gecombineerd met slimme inrichting van de WordPress webshop zal uw webshop sneller maken. Denk aan caching en het comprimeren van afbeeldingen/scripts, om de performance te verbeteren. Via o.a. Page Speed Insights en Tools Pingdom testen we of uw webshop snel genoeg is.

Magento SSL verbinding (HTTPS)

Wij raden u altijd aan om een SSL certificaat in te zetten voor een HTTPS, om zo veiligheid voor uw bezoekers te garanderen. Daarnaast laat Google webshops mét een SSL certificaat hoger ranken in de zoekmachines.

Sparren over uw online kansen?

Word ook succesvol online, neem vrijblijvend contact op!