Magento webshop

Creative ICT ontwikkelt Magento webshops op maat. Met onze webshops bent u verzekerd van:

  • Professionele en responsive weergave
  • Slimme technieken voor maximaal rendement
  • Goede performance en snelheid
  • Optimale vindbaarheid in Google
  • Sterke beveiliging van uw webshop
Magento webshop laten bouwen

Creative ICT is gespecialiseerd in het bouwen van professionele en gebruiksvriendelijke webshops met een onderscheidende uitstraling. Wij bouwen uw webshop volgens de moderne eisen. Het toepassen van deze standaarden is de beste garantie voor een toegankelijke en optimaal vindbare webshop.

Kiest u voor Creative ICT, dan kiest u voor een prachtige Magento webshop die perfect aansluit op uw huisstijl. Tijdens de ontwikkeling krijgt inzicht in alle processen, waaronder het schetsen, ontwerpen en inrichten van de webshop. Op deze manier bent u zeker van een vlekkeloos verloop van uw project en een indrukwekkend eindresultaat.

Magento mogelijkheden en kosten

Magento 1 en Magento 2 zijn beide zeer krachtige e-commerce platformen die de webshop eigenaar voorzien van handige features om zo hun Nederlandse of internationale webshop op te zetten. De multi-store optie van Magento biedt de optie om snel uit te breiden met een extra webshop voorkant, om zo nieuwe markten te betreden.

Met het gevarieerde aanbod aan Magento extensies op het internet en de Magento Marketplace die Magento zelf heeft gelanceerd om Magento extensies op te keuren en aan te bieden, zorgen ervoor dat Magento altijd uitgebreid kan worden met nieuwe functionaliteit. Bijvoorbeeld een SEO extensie voor betere vindbaarheid of productsuggestie-extensies voor een betere user experience. Ook voor de optimalisatie van het orderproces zijn veel extensies beschikbaar.

Magento 2 webshop

Net als vele anderen is Creative ICT fan van Magento 2. Magento 2 is het nieuwe platform van Magento en biedt vele voordelen t.o.v. Magento 1 webshops, waaronder:
– Responsive lay-out
– Betere performance en snelheid
– Meer opties voor zoekmachine optimalisatie
– Geautomatiseerd testen

Bekijk alle voordelen van een Magento 2 webshop.

Creative ICT heeft inmiddels 20+ Magento 2 webshops gebouwd en kan hierdoor gericht adviseren over het bouwen van een nieuwe Magento 2 webshop of een Magento 2 migratie.

Magento 2 specialist

Creative ICT bouwt Magento webshops sinds 2010. Door de vergaande kennis van Magento worden eventuele fouten in de programmatuur voorkomen, kan er proactief geadviseerd worden en is er tevens ervaring met Magento 2, waardoor kwalitatief ontwikkeld kan worden in dit platform.

Naast de techniek zal Creative ICT ook meedenken op gebied van usability en vindbaarheid in Google.

Responsive Magento webwinkel

Een kwalitatieve Magento webshop wordt ontworpen door een designer en vervolgens ontwikkeld met behulp van HTML(5), CSS(3), PHP en Javascript. Wilt u een professionele webshop laten maken? Bij Creative ICT wordt een webshop responsive gebouwd in een Grid, zodat de webshop schaalbaar is op zowel desktop, tablet als smartphone. Een professionele webshop voor uw bedrijf, kant-en-klaar opgeleverd.

Magento maatwerk koppelingen

Om uw backoffice optimaal in te richten, dient u Magento te integreren met externe software. Vooral Magento 2 biedt veel mogelijkheden om te koppelen met hun API. Creative ICT verzorgt Magento 2 koppelingen voor integraties met o.a. Aldoc, DHL, 2BA, Pap Software, Transsmart en AFAS.

Magento beheer (CMS)

Met Magento is het voor u als ondernemer of marketingmedewerker erg simpel om uw website te managen. Vooral de gebruiksvriendelijke interface van Magento 2 zorgt ervoor dat u snel en effectief uw catalogus kan publiceren en later uitbreiden, mocht dit nodig zijn. Vooral voor de webshops van groot formaat, is Magento 2 het perfecte platform. Een schaalbare oplossing, waarbij performance wordt gewaarborgd. Ook bij een grote catalogus.

Magento hosting

Als u een webshop heeft, moet deze ergens gehost worden. Creative ICT kan uw webshop hosten. Goede hosting gecombineerd met slimme inrichting van de Magento webshop zal uw webshop sneller maken. Denk aan caching en het comprimeren van afbeeldingen/scripts, om de performance te verbeteren. Via o.a. Page Speed Insights en Tools Pingdom testen we of uw webshop snel genoeg is.

Magento SSL verbinding (HTTPS)

Wij raden u altijd aan om een SSL certificaat in te zetten voor een HTTPS, om zo veiligheid voor uw bezoekers te garanderen. Daarnaast laat Google webshops mét een SSL certificaat hoger ranken in de zoekmachines.

Ga nu Succesvol Online

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op

Bas Janssen
Creative CEO
085 - 4011 069
Enis Yoldas
Creative Relation Manager
085 - 4011 069
Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

7+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten
400+
Klanten
800+
Projecten