Tagonce webshop | E-commerce Case | Maatwerk WooCommerce webshop
WooCommerce webshop

TagonceĀ is een startup die een nieuw digitaal bagagelabel hebben uitgevonden. De labels kunnen worden bevestigd aan een reistas, koffer, rugzak of andere waardevolle spullen en bevatten een QR-code en een NFC-chip. Wanneer iemand zijn of haar tas kwijtraakt kan de vinder de QR-code of NFC chip scannen. De vinder krijgt dan de contact gegevens van de eigenaar te zien. Deze kan de eigenaar zelf aanpassen in de gratis app. De vinder kan dan rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar of een bericht achterlaten. De eigenaar krijgt altijd een melding dat de label gescand is en waar deze is gevonden.

Voor Tagonce is gekozen voor WooCommerce, een light-weight webshop, waar snel besteld kan worden.

Optimale check-out & responsive weergave

Vooral de weergave van de verschillende mogelijkheden en voordelen van Tagonce waren erg belangrijk, evenals het weergeven van de video en het naar voren brengen van de Tagonce apps. Daarnaast is goed gekeken naar een simplistisch check-0ut proces, zodat dit voor elke bezoeker soepel verloopt.

De mobiele varianten van de Tagonce webshop zijn meerdere malen een usability test ondergaan, om zo min mogelijk drempels te garanderen voor de gebruikers van de e-commerce oplossing. Het is tevens mogelijk om af te rekenen met behulp van een Facebook login. Op deze manier hoeven de klanten minder gegevens in te vullen.

 

Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

7+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten
400+
Klanten
800+
Projecten