Domeinnaam en hosting

Domeinregistratie

Registreer en koppel uw gewenste .NL, .DE, .FR, .COM of .EU domeinnaam. Creative ICT kan u voorzien van alle gebruikelijke domeinnaam extensies in en buiten Europa. Tevens hebben wij toegang tot extensies als .shop, .store en andere nieuwe namen. Graag adviseren we u over de beste domeinnaam voor uw business.

Shared Wordpress, WooCommerce & Magento hosting

Als u een WordPress website, WooCommerce webshop of Magento webshop heeft, moet deze ergens gehost worden. Creative ICT kan uw website hosten. Specialistische hosting gecombineerd met slimme inrichting van de software zal uw website of webshop sneller maken. Denk aan het comprimeren van afbeeldingen en scripts of caching, om de performance te verbeteren. Via o.a. Page Speed Insights en Tools Pingdom testen we of uw website snel genoeg is.

Maatwerk hosting (VPS)

Afhankelijk van uw applicatie en wensen kunt u ook kiezen voor een eigen server. Dit maakt u onafhankelijk van andere partijen. U bent de enige gebruiker van de server. Ook maakt u als enige gebruik van de resources op de server en kunt u snel en flexibel opschalen. U kunt een managed of unmanaged server bij ons afnemen.

SSL certificaten (HTTPS)

Wij raden u altijd aan om een SSL certificaat in te zetten voor een HTTPS, om zo veiligheid voor uw bezoekers te garanderen. Daarnaast laat Google websites mét een SSL certificaat hoger ranken in de zoekmachines. Dit kan een standaard SSL zijn, maar ook een uitgebreide EV variant, wat een groen balkje geeft in uw adresbalk. Heeft u meerdere domeinnamen? Kies dan voor een multi-domain SSL.

Ga nu Succesvol Online

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op

Bas Janssen
Founder & CEO
085 - 4011 069
Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

9+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten