Linkbuilding

Creative ICT verzorgt Linkbuilding. Met onze linkbuilding bent u verzekerd van:

  • Kwalitatieve en autoritaire links
  • Relevante links die passen bij uw bedrijf
  • De beste mix van type links en anchor teksten
  • Optimale vindbaarheid in Google
Linkbuilding expert in Enschede

Niet voor niets rankt Creative ICT 1ste in heel Nederland op ‘linkbuilding expert’. Dit bewijst dat Creative ICT uit Enschede zelfs op deze concurrerende term boven andere linkbuilding experts in Nederland weet te komen. Creative ICT verzorgt zoekmachine optimalisatie en linkbuilding sinds 2010, en weet als linkbuilding bureau hoe dit veilig en effectief toegepast kan worden voor alle soorten websites en webshops.

Bekijk onze linkbuilding strategie voor 2018.

Linkbuilding diensten & pakketten

Creative ICT werkt met verschillende linkbuilding pakketten; lokale linkbuilding, landelijke linkbuilding en e-commerce linkbuilding. Elk van de 3 types vragen een andere strategie om maximaal resultaat te behalen met de linkbuilding campagne. Creative ICT adviseert u over de beste campagne. Alle linkbuilding pakketten en linkbuilding prijzen worden per klant en op maat geleverd. Behaal nu topposities met uw WordPress website of Magento webshop.

Lokale linkbuilding

Indien u gevonden wilt worden op lokale zoektermen, omdat uw bedrijf zich focust op een bepaalde regio, dan is het van belang om te zorgen voor lokale links. Dit kan door middel van bedrijfsvermeldingen. Denk bijvoorbeeld aan een vermelding op Detelefoongids.nl. Creative ICT brengt uw huidige vermeldingen in kaart en tevens potentiële vermeldingen. Daarnaast verzorgt Creative ICT de wijzigingen die doorgevoerd dienen te worden.

Landelijke linkbuilding

Indien u gevonden wilt worden op landelijke zoektermen, omdat uw bedrijf zich focust op heel Nederland, dan is het van belang om te zorgen voor landelijke links. Dit kan door middel van kwalitatieve artikel linkbuilding en concurrentie linkbuilding. Onze linkbuilding experts schrijven voor u een linkbuilding strategie waarin duidelijk naar voren komt wat het linkprofiel is van uw website en de linkprofielen van concurrenten. Op basis van deze vergelijking kan een actieplan opgesteld om concurrenten te verslaan, en tevens interessante concurrentielinks over te nemen.

E-commerce linkbuilding voor webshops

Indien u gevonden wilt worden met uw webshop, omdat uw webshop zich focust op heel Nederland, dan is het van belang om te zorgen voor e-commerce links. Voor de webshops heeft Creative ICT een specifieke linkbuilding strategie ontwikkeld, om zo veel van de klanten met een Magento webshop of WooCommerce webshop goed te kunnen ondersteunen bij SEO. Zoekt u een linkbuilding bedrijf om u te helpen bij uw e-commerce SEO? Neem dan contact met ons op.

Marketing Dashboard & Linkbuilding tools

Creative ICT heeft een eigen Marketing Dashboard ontwikkeld, met koppelingen naar Google Analytics, Google Webmaster tools, Majestic SEO, Google Adwords, Facebook en Twitter. Met dit dashboard heeft u altijd zicht op de huidige performance van uw linkbuilding campagne.

Ga nu Succesvol Online

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op

Bas Janssen
Founder & CEO
085 - 4011 069
Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

9+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten