Magento B2B webshop

Kies voor een Magento B2B webshop, om uw B2B klanten optimaal te kunnen bedienen.

Optimaal gebruikersgemak met een B2B webshop

Circa 93% van de business-to-business kopers geeft voorkeur aan het kopen via een online omgeving, waar de informatie direct inzichtelijk is en producten direct beschikbaar zijn. B2B klanten verwachten tegenwoordig een B2B webshop die bijna net zo gebruiksvriendelijk is als een B2C webshop.

Magento is een B2B kampioen genoemd in The Forrester Wave.

Optimale afhandeling van offertes

Magento biedt een slimme oplossing voor het verwerken en beheren van offerte-aanvragen. De prijs kan op snelle wijze overlegd worden met de B2B klant. Het proces kan plaatsvinden in Magento of met behulp van de Magento API gekoppeld worden met een extern susteem. De geavanceerde workflow helpt erbij om de offertes via een responsive en aantrekkelijke manier te laten verlopen, wat de conversie ten goede komt.

Magento B2B - offerte

Magento B2B webshop - offerte

B2B webshop rechten: Gebruikersrollen en subgebruikers

Met Magento is alles aanwezig om meerdere merken, partners, klantgroepen, gebruikers en subgebruikers te managen. Uw klanten kunnen hun klanten beheren en verschillende kopers inrichten met speciale rollen en rechten. Ze kunnen ook offertes volgen, order historie inzien en krediet online bijhouden. Alles is online beschikbaar, wat telefoongesprekken zal verminderen.

B2B rechten

Efficiënt B2B webshop orders verwerken

Magento voorziet in snelle en fijne bestelopties. Kopers kunnen efficiënt orders plaatsen met behulp van SKU’s, CSV upload, of het kiezen uit voorgemaakte lijsten. Uw sales team kan klanten helpen bij het plaatsen van een order en kan de offertes, kortingen en klanthistorie volgen.

krediet B2B magento shop

Gepersonaliseerde collectie voor B2B klanten

Met Magento als B2B webshop kunt u rekenen op een gepersonaliseerde catalogus voor uw B2B klanten. Speciale collecties en prijzen, verschillende per klant. Kies daarnaast ook per klant welke betaalopties beschikbaar moeten zijn.

B2B prijzen

PIM integratie met uw B2B webshop

Magento biedt veel opties om uw B2B webshop te integreren met een PIM systeem. Hierdoor kunt u uw productdata en online kanalen efficiënt beheren.

Pim Akeneo Magento

B2B webshop analytics

Met Magento krijgt u inzicht in de nodige B2B analytics, om conclusies te trekken en te kunnen optimaliseren.

B2B Magento webshop analytics scherm

Een conversiegerichte Magento B2B webshop

Bij Creative ICT is ruime ervaring aanwezig met Magento B2B webshop. Een business-to-business webshop vraagt een bepaalde benadering, waar Creative ICT actief bij kan ondersteunen. U kunt rekenen op een doelgerichte B2B strategie voor uw webshop, met maximale conversie.

Creative ICT ontwikkelt graag uw Magento B2B webshop

Creative ICT bestaat sinds 2010 en heeft ruime ervaring in de e-commerce branche. U kunt rekenen op een kwalitatieve Magento B2B webshop, waarbij vooraf een online strategie geschreven wordt. Hiermee bent u verzekerd van een webshop die voldoet aan de moderne eisen.

Ga nu Succesvol Online

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op

Bas Janssen
Founder / Head of Strategy
085 - 4011 069
Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

9+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten