BTW EU Validator Magento 2

Voeg een BTW EU Validator toe, zodat uw B2B klanten hun BTW nummer kunnen verifiëren.

BTW verificatie voor Magento 2 webshops

Creative ICT heeft een maatwerk Magento 2 module ontwikkeld, waarbij de data van de VIES, validatie database voor Europese BTW nummers, vergeleken wordt met de BTW nummers die in de check-out van Magento 2 worden ingevoerd.

BTW EU Validator Magento 2

Bedrijven die de voorkeur hebben om de BTW te verleggen, kunnen gebruik maken van deze optie in de check-out, zodat ze 0% BTW betalen. Vooral voor B2B webshops is dit vaak een vereiste om een goede oplossing te bieden aan (potentiële) klanten.

De BTW EU Validator voor Magento 2 geeft duidelijk weer, wanneer een BTW wel of niet geldig is. Op deze manier is de bezoeker op de hoogte van de geldigheid en weet hij zeker dat de BTW verlegd wordt op de factuur.

BTW EU Validator voor een ander webshop platform

Creative ICT kan voor u een BTW EU validator module op maat ontwikkelen. Op basis van de Magento 2 module kan Creative ICT een maatwerk module maken voor uw gewenste platform. Denk bijvoorbeeld aan Magento 1, WooCommerce, Shopify, CCV Shop of Lightspeed. Staat uw e-commerce platform er niet bij? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Laat uw BTW EU Validator installeren of op maat maken door Creative ICT

Creative ICT bestaat sinds 2010 en heeft ruime ervaring met e-commerce projecten, Magento 2 modules en BTW tarieven. U kunt rekenen op een kwalitatieve oplossing, die stabiel is en tevens rekening houdt met schaalbaarheid van uw webshop.

Ga nu Succesvol Online

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op

Bas Janssen
Founder & CEO
085 - 4011 069
Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

9+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten