Blauwdrukken van uw oplossing

Wireframes zijn de blauwdrukken van uw website, webshop of applicatie. Alle schermen worden werkend gemaakt door middel van interactieve draadmodellen. In de wireframes wordt op een simpele manier de lay-out geschetst, met daarin de verschillende elementen, mogelijkheden, functionaliteiten, conversie gedeeltes en navigatieknoppen.

Dezelfde verwachting

Het voordeel van wireframes is dat hiermee een duidelijk beeld wordt gegeven van de website structuur en de inhoud van elk scherm. Dit verzekert dat iedereen in het project hetzelfde bedoelt en hierover geen misverstand kan bestaan.

Vroegtijdig inzicht

In wireframes wordt geen aandacht besteed aan de lettertypes, lettergroottes en/of andere designzaken, zodat er puur gefocust kan worden op de website structuur.  Wél wordt er extra tijd gestoken in het weergeven van de functies, zoals filters, pop-ups, sliders of een check-out proces. Deze functionaliteit kan op deze manier vooraf ‘getest’ worden en waar nodig herzien worden voordat het project in de volgende fase belandt. Vaak zorgen wireframes voor nieuwe inzichten.

Ga nu Succesvol Online

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op

Bas Janssen
Founder & CEO
085 - 4011 069
Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

9+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten