WordPress website

Creative ICT ontwikkelt WordPress websites op maat. Met onze websites ben je verzekerd van:

  • Doelgerichte marketingstrategie 
  • Geweldige user experience 
  • De beste snelheid en security 
  • Optimale vindbaarheid in Google 
  • Zo veel mogelijk traffic, leads en omzet
Wordpress website laten maken

Wilt u een WordPress website laten maken? Dan bent u bij Creative ICT in Enschede aan het juiste adres. Sinds 2010 ontwikkelt Creative ICT WordPress websites op maat. Er wordt goed gekeken naar uw organisatie, uw huisstijl en uw doelstellingen waardoor u een professionele bedrijfswebsite ontvangt om gericht nieuwe klanten mee te benaderen.

Wilt u liever een webshop? Bezoek dan onze WooCommerce webshop of Magento webshop pagina.

Wordpress website laten bouwen

Creative ICT is gespecialiseerd in het bouwen van professionele en gebruiksvriendelijke websites met een onderscheidende uitstraling. Creative ICT bouwt uw website volgens de moderne eisen. Het toepassen van deze standaarden is de beste garantie voor een toegankelijke en optimaal vindbare website. Kiest u voor Creative ICT, dan kiest u voor een prachtige WordPress website die perfect aansluit op uw huisstijl. Tijdens de ontwikkeling krijgt u inzicht in alle processen, waaronder het ontwerpen van de website en de bouw van de website. Op deze manier bent u zeker van een vlekkeloos verloop van uw project en een indrukwekkend eindresultaat.

Responsive Design

Een kwalitatieve WordPress website wordt ontworpen door een designer, zodat de ontwikkelaar op basis van een webdesign de websites kan bouwen met behulp van HTML(5), CSS(3), PHP en Javascript. Bij Creative ICT wordt een website met Bootstrap responsive gebouwd in een Grid, zodat de website schaalbaar is op zowel desktop, tablet als smartphone. Een professionele website voor uw bedrijf, kant-en-klaar opgeleverd.

Wordpress beheer (CMS)

Met WordPress is het voor u als ondernemer of marketingmedewerker erg simpel om uw website te managen. De gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat u snel en effectief uw content kan publiceren en later uitbreiden, mocht dit nodig zijn. Kijkend naar de mogelijkheden van WordPress, is WordPress passend te maken voor bijna elk project. Om volledig zeker te zijn van een veilige en goed functionerende website ondersteunen we u ook in WordPress onderhoud.

Wordpress hosting

Als u een website heeft, moet deze ergens gehost worden. Creative ICT kan uw website hosten. Goede hosting gecombineerd met slimme inrichting van de WordPress website zal uw website sneller maken. Denk aan het comprimeren van afbeeldingen en scripts, om de performance te verbeteren. Via o.a. Page Speed Insights en Tools Pingdom testen we of uw website snel genoeg is.

Wordpress SSL verbinding (HTTPS)

Wij raden u altijd aan om een SSL-certificaat in te zetten voor een HTTPS, om zo veiligheid voor uw bezoekers te garanderen. Daarnaast laat Google websites mét een SSL-certificaat hoger ranken in de zoekmachines.

Ga nu Succesvol Online

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op

Bas Janssen
Founder & CEO
085 - 4011 069
Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

9+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten