Zoekmachine optimalisatie | Optimaliseer uw website met SEO
Techniek

De techniek van uw website of webshop is de basis, ook voor de vindbaarheid in Google. Voor zoekmachine optimalisatie is het belangrijk dat de techniek op de volgende punten goed scoort; indexatie, website structuur, linkstructuur, code opbouw, aanwezigheid sitemaps, snelheid, responsive weergave en de aanwezigheid van een SSL certificaat. Zoekmachine optimalisatie begint met een goede technische analyse waarin alle details van bovenstaande onderwerpen naar voren komen.

Content

Wanneer de techniek op orde is, kan er begonnen worden aan het optimaliseren van de content. Het is belangrijk dat de website (en navigatie) structuur duidelijk voor de content en toegespits is op de vraag en het aanbod van de website. De interessante zoekwoorden dienen hiervoor bekend te zijn en hiervoor kunnen vervolgens relevante teksten geschreven worden. Het is belangrijk dat de teksten 100% uniek zijn en alle onderwerpen van het zoekwoord raken. De beste zoekwoorden kunnen opgenomen worden in de website structuur, de zoekwoorden met minder traffic kunnen ingezet worden voor wekelijkse blogs. Dit houdt de website of webshop actueel.

Marketing Dashboard

Creative ICT heeft een eigen Marketing Dashboard ontwikkeld, met koppelingen naar Google Analytics, Google Webmaster tools, Majestic SEO, Google Adwords, Facebook en Twitter. Dit geeft u alle informatie centraal en snel in één tool.

Creatieve projecten

Bekijk hier een overzicht van onze meest recent opgeleverde projecten

7+
Jaar ervaring
20+
Creatieve specialisten
400+
Klanten
800+
Projecten